MENIU

Sânmărtean: "În perioadă următoare o să discut cu Steaua detaliile financiare ale contractului"

Foto: www.acfgloria.ro

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că a purtat o discuţie cu preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, în privinţa transferului său în Ghencea, iar în zilele următoare va negocia şi detaliile financiare.

"Astăzi am purtat o primă discuţie cu preşedintele Valeriu Argăseală despre transferul meu. M-a întrebat dacă vreau să joc pentru Steaua, dacă îmi surâde ideea, dar nimic mai mult. Urmează ca în perioadă următoarea să mai discutăm despre detaliile financiare ale unui viitor contract. Steaua mă vrea, eu vreau să joc, dar nu pot să spun deocamdată că sunt transferat, rămâne de văzut", a spus Sânmărtean.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni că îşi doreşte să-l aducă la formaţia sa pe mijlocaşul Lucian Sânmărtean, care a evoluat în sezonul trecut la Gloria Bistriţa. "Poate îl iau pe Sânmărtean, să vedem. Are clauză de reziliere 50.000 de euro, trebuie doar să ne înţelegem asupra salariului. Mai mult de 120.000 nu îi dau, poate să adaug ceva la semnătură", a spus patronul Stelei.

Lucian Sânmărtean are 29 de ani, iar sezonul trecut a evoluat la Gloria Bistriţa, formaţie pentru care a bifat doar 11 partide. La aceeaşi gruparea, mijlocaşul a debutat în Liga I, iar între anii 1998 şi 2003 a jucat 89 de meciuri şi a marcat 12 goluri. Apoi, fotbalistul a mai evoluat în Grecia, la Panathinaikos Atena, dar şi în Olanda, la FC Utrecht.