MENIU

Sandu Geamănu şi Tinel Nicolae au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore

Foto: wordpress.com

Ilie Alexandru, zis "Sandu Geamănu", şi Tinel Nicolae au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore. Ei vor fi duşi la Judecătoria Sectorului 1 pentru a fi ridicate mandatele.

Numele lui Ilie Alexandru a fost indicat prima dată de avocaţi ca fiind cel al persoanei care a stat în spatele furtului maşinii finanţatorului Stelei şi a încercării de şantajare a lui Becali pentru recuperarea acesteia. Niculae Tinel este cel care a fost împuşcat cu un pistol cu bile de unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali.

Poliţiştii au percheziţionat, în această dimineaţă, mai multe locuinţe din Bucureşti şi judeţul Ilfov, fiind vizaţi presupuşii autori ai furtului autoturismului lui Gigi Becali.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în data de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00:35, dispeceratul Poliţiei Capitalei a fost sesizat prin Sistemul Naţional Apel Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai mulţi indivizi au blocat un autoturism aflat in trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi, folosind forţa, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat că agresorii au folosit arme de foc.

Ocupanţii autoturismului ar fi fost fost duşi într-un imobil din Pipera, unde ar fi fost reţinuţi împotriva voinţei lor timp de 3 ore, pe motiv că au sustras autoturismul lui Becali. Finanţatorul Stelei nu a depus plângere la Poliţie pentru maşina Mercedes care i-ar fi fost furată.

Gigi Becali a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe 2 aprilie, împreună cu alte cinci persoane, fiind acuzat  de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

Becali a fost eliberat, pe 17 aprilie, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali furt Sandu Geamănu