MENIU

Sandu: Dacă e nevinovat, Prunea va reveni în cazul în care funcţia va mai fi în organigrama FRF

Foto: NewsIn

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, că lui Florin Prunea i-a fost suspendat contractul cu FRF până la finalul procesului în care este judecat, însă ar putea reveni la Federaţie dacă va fi declarat nevinovat şi dacă funcţia sa va mai exista în organigramă.

"Comitetul de Urgenţă a decis să îi suspende contractul domnului Prunea pe termen nelimitat, adică până la finalizarea procesului, pentru că el nu luase această decizie singur, aşa cum ne-a solicitat DNA. Prunea îşi va dovedi nevinovăţia pentru că, în opinia mea, probele sunt subţiri. Dacă e nevinovat, va reveni dacă funcţia respectivă va mai fi în organigrama FRF. I se vor plăti salariile din urmă, pe toată perioada în care a fost suspendat", a spus Sandu.

Conducătorul Federaţiei a anunţat că atribuţiile lui Prunea vor fi preluate de directorul general Ionuţ Lupescu: "Nu va fi angajat nimeni în locul lui Prunea, atribuţiile sale vor fi preluate de Ionuţ Lupescu, pentru că funcţia sa nu este atât de importantă la FRF".

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, agenţiei NewsIn, că directorul departamentului Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost eliberat, vineri, din funcţie de către Comitetul de Urgenţă, după ce fostul internaţional a fost trimis în judecată în cazul de corupţie din arbitraj, în care
este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată.
Mai multe articole despre:
FRF Mircea Sandu Florin Prunea