MENIU

Salvat de vecinul său pompier după ce fusese prins sub dărâmăturile casei. De la ce a pornit accidentul din Teleorman

Accident in Teleorman

Un bărbat în vârstă de 74 de ani din localitatea teleormăneană Saelele a fost prins sub dărâmăturile casei, în urma unei explozii, produse marţi. El a fost salvat de un vecin, care este pompier în cadrul detaşamentului Turnu Măgurele, notează realitateadeteleorman.net.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că, marţi, în jurul orei 12.20, s-a produs o explozie la o locuință din localitatea Saelele, neurmată de incendiu, însă rezultată cu două victime, soț și soție, ambii în vârstă de 74 de ani. Bătrânul, cu arsuri de gradul al II – lea la nivelul membrelor superioare și feței, era prins sub dărămâturi, având nevoie de intervenția imediată a salvatorilor.

„Din primele verificări efectuate și din relatările proprietarilor, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie defectă, deflagrația producându-se la momentul aprinderii becului din încăpere. Cele două persoane rănite au fost preluate de un echipaj SMURD Turnu Măgurele și unul SAJ Teleorman, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat reprezentantul ISU.

 

Mai multe articole despre:
Teleorman explozie smurd