MENIU

Sabău nu mai vine la Dinamo. Borcea: Ori revine Rednic, ori mă retrag!

Foto: NewsIn

Incertitudinea domneşte la Dinamo! Anunţat drept noul antrenor al lui Dinamo, Ioan Ovidiu Sabău s-a răzgândit şi nu mai acceptă să preia echipa din Ştefan cel Mare!

Sabău a revenit asupra deciziei din cauza afirmaţiilor făcute joi seară la GSP TV de impresarul Ioan Becali.

"Sabău a omorât un om cu maşina, pe vremea lui Ceauşescu şi a fost scăpat de Poliţia Română. Dinamo l-a scăpat atunci, să nu uite asta. Eu n-am nimic cu religia lui, dar pentru mine Sabău nu există. Asta nu înseamnă că Dinamo nu îl poate pune antrenor, e decizia lor!", a fost declaratia care a şocat familia lui Sabău, acesta fiind motivul pentru care a ales să decline oferta dinamoviştilor.

După ce Vasile Turcu a anunţat că nu va investi în proiectul lui Sabău, acum Cristi Borcea este cel care punce condiţii pentru a rămâne la Dinamo: ori revine Mircea Rednic, ori se retrage!

"Şi eu, şi Mircea suntem dinamovişti adevăraşi. Oameni dedicaţi sută la sută clubului, suporterilor dinamovişti. Împreună avem de luat o revanşă! Dacă Mircea Rednic nu va fi antrenorul echipei, mă voi retrage din acţionariat, din conducerea executivă a lui Dinamo, din tot!", a declarat Cristi Borcea pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Mircea Rednic se află încă în Belgia, dar a lăsat de înţeles că este gata să se întoarcă în Ştefan cel Mare în cazul în care se vor face restructurări masive în lot.

Tehnicianul Mircea Rednic nu a fost demis de la Dinamo, însă preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, anunţase că s-a înţeles cu Ioan Ovidiu Sabău pentru a antrena echipa din sezonul următor.