MENIU

Ryan Giggs şe prelungit contractul cu Manchester United până în 2010

Veteranul de 35 de ani, Ryan Giggs, şi-a prelungit contractul cu Manchester United până în 2010. Mijlocaşul galez a jucat întreaga carieră la clubul eglez.

Noul contract al lui Giggs va exprira la cea de-a 37-a aniversare a sa şi la19 ani de la debutul în tricoul lui Manchester, pentru care a jucat prima dată pe 2 martie 1991, împotriva lui Everton. Din 1987 până în 1990, Giggs a jucat la echipa de tineret a lui United.

"Mă simt foarte bine şi mă bucur de fotbal mai mult ca niciodată.  Manchester are o echipă tânără şi foarte motivată. atmosfera este excelentă şi vreau să fac parte în continuare din această echipă extraordinară", a declarat Ryan Giggs pentru  ManUtd.com.

Sir Alex Ferguson a declarat că Giggs este un bun exemplu pentru tinerii fotbalişti.

"Ryan este adevărat profesionist, stilul său de viaţă, dorinţa sa de a câştiga mereu sunt surse de inspiraţie pentru orice copil care vrea să se facăfotbalist", a declarat antrenorul lui Manchester, Sir Alex Ferguson.

Giggs a câştigat cu Manchester United 10 titluri în Anglia, 4 Cupe, 2 Cupe ale Ligii, 2 ediţii a Ligii Campionilor şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

 

Mai multe articole despre:
Manchester United Sir Alex Ferguson Ryan Giggs