MENIU

Rupert Everett: Mă bucur că Michael Jackson a murit

Foto: www.cbsnews.com

Actorul britanic Rupert Everett a făcut o declarație șocantă. Everett a spus că se bucură că regele muzicii pop a murit la vârsta de 50 de ani, deoarece nu ar fi putut face față presiunii din partea presei și a fanilor, odată cu începerea seriei de 50 de concerte.

"Cred că Michael Jackson a avut noroc. Trebuia să susțină 50 de concerte și, indiferent de prestația lui artistică, presa l-ar fi devorat.", a declarat actorul pentru Daily Mirror.

Rupert Everett a povestit că schimbările prin care a trecut înfățișarea megastarului, l-au împiedicat să devină un fan al lui Michael Jackson. "Era un ciudat. Arăta ca un personaj din filmul de animație Shrek. Era o persoană de culoare, vopsită în alb. Cu siguranță, scandalurile în care a fost implicat l-au ucis.", a mai spus actorul.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea s-a produs în perioada în care se pregătea pentru seria de concerte pe care urma să le susţină la Londra, începând cu 13 iulie.

Mai multe articole despre:
deces Michael Jackson concerte