MENIU

Rugby - FRR a dictat 81 de etape suspendare şi 9.200 de lei amendă în urma bătăii de la Dinamo-Farul

foto: www.sport365.ro

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Rugby a dictat, luni, în total 81 de etape suspendare şi a dat amenzi în valoare de 9.200 de lei, după bătaia iscată la meciul Dinamo-Farul de sâmbătă.

Hotărârile Comisiei de Disciplină:

Clubul Farul Constanţa: Cristian Zgabercea (preşedinte) - 12 etape suspendare şi 3.000 de lei amendă; Bidzina Samhkaradze (jucător) - 10 etape suspendare şi 1.000 de lei amendă; Giorgi Koshitashvili (jucător) - 7 etape suspendare şi 600 de lei amendă; Virgil Năstase (antrenor secund) - ultim avertisment;    

Clubul Dinamo Bucuresti: Valentin Calafeteanu (jucător) - 7 etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Costică Merşoiu (jucător) - 7 etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Nicolae Rus (jucător) - 7 etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Cosmin Raţiu (jucător) - 7 etape de suspendare şi 600 de lei amendă; Stelian Burcea (jucător) - 7 etape de suspendare şi 600 de lei amenda; Flavius Dobre (jucător) - 7 etape de suspendare si 600 de lei amendă; Darie Curea (jucător) - 10 etape de suspendare şi 1.000 de lei amendă; Daniel Neaga (antrenor) - ultim avertisment; stadionul echipei Dinamo a fost suspendat două etape.

Partida Dinamo - Farul Constanţa, din cadrul ultimei etape a sezonului regulat, a fost întreruptă, sâmbătă, în minutul 6, la scorul de 3-0 în favoarea bucureştenilor, după ce oficialii grupării constănţene au decis retragerea echipei de pe teren din cauza violenţelor dintre jucători.

În urma incidentelor, nouă sportivi au fost răniţi grav, ei fiind transportaţi la spital: şase de la Farul Constanţa şi trei de la Dinamo Bucureşti. După ce au fost consultaţi de personalul medical, trei dintre jucători - doi de la Farul Constanţa şi unul de la Dinamo - au fost internaţi în spital.

Referitor la ce se va întâmpla cu rezultatul meciului Dinamo-Farul, cea care va hotărî este Comisia de Arbitri, a explicat pentru NewsIn, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache: "Astăzi au fost analizate evenimentele de către Comisia de Disciplină. Referitor la soarta meciului se va pronunţa Comisia de Arbitri. În mod normal, regulamentul spune că echipa care s-a retras de pe teren pierde la masa verde, dar vom vedea ce hotărâre se va lua".
Mai multe articole despre:
Dinamo rugby Farul Constanţa Alin Petrache