MENIU

Românii ştiu să facă haz de necaz. Vezi aici cele mai nostime comentarii despre cutremur de pe REALITATEA.NET!

Foto: basketsbeautifulgifts.com

Cutremurele, oricât ar fi ele de normale, continuă să sperie de fiecare dată când se întâmplă. Fiecare om reacţionează diferit: unii se panichează, alţii nu sunt deloc impresionaţi şi există o categorie, mai mică, care face haz de necaz. Vă prezentăm în continuare cele mai nostime comentarii de pe REALITATEA.NET legate de cutremurul de pe 25 aprilie.

"Eu eram trist că nu-mi găseam linguriţa pentru a-mi amesteca zahărul în cafea, dar mulţumită cutremului, aceasta situaţie s-a rezolvat. Multumesc naturii", a povestit Joe.

"Eram pe A2, veneam spre Bucureşti. La un moment am simţit pentru 3 secunde că nu prea mai controlez maşina în totalitate, crezând că iar au greşit constructorii concentraţia de asfalt :) ", a scris Shock.

"Eram la berărie şi am căzut! Dar nu sunt sigur că de la cutremur sau de la bere? Oricum am mai băut ceva şi am uitat de căzătură", ne spune Tică.

"Păi...pe la ora 20 mă scărpinam în dos, când deodată simt ceva mişcari....Am crezut ca de la mine a iesit un pârţ. Pe dr..., soacra s-a scăpat. Nu, nu lipsa mare. A vomitat, draga de ea. Am sărbătorit azi toată ziua, ziua de naştere a unei vecine senile. Bere,vin, ţuica etc. Aşa am petrecut Ziua Cutremurului!", ne-a transmis Gigel.

"În Bucureşti a fost destul de freaky. Nici prea lung să mori, nici prea scurt să nu îl bagi în seamă. Am doi pisoi şi amândoi dormeau de n-aveau treabă, ca vacile, pe balcon... În schimb, vecinii mei buluc pe scări... duduia blocul când au coborât... grămadă ca oile... şi mi-au speriat pisoii.......ha ha", a povestit Dodo.

"Am papagal şi nu ştiu cât de adevărat este ca 'papagali anunţă cutremurul' pentru că se agită mai mereu şi nu avem cum să ne dăm seama, dacă ar fi după papagali ar fi cutremur aproape non-stop", a spus Delia.

Mai multe articole despre:
cutremur Vrancea comentarii nostim sperietură