MENIU

Românii se tem să mai călătorească cu trenul în România. VEZI VIDEO

Foto: stiri.mersultrenurilor.ro
Românii se simt în nesiguranţă când călătoresc cu trenul

Mulţi românii nu se simt în siguranţă atunci când merg cu trenul şi cred că oficialii din Ministerul Transporturilor şi din CFR ar trebui să-şi asume răspundere în cazul accidentelor feroviare.

Călătorii din Gara de Nord spun că doar nevoia îi face să mai ia trenul. În plus, trenurile au întârzieri de sute de minute, iar acest lucru îi nemulţumeşte pe călători.

Trenurile care ajung în Gara de Nord sunt mai goale decât altă dată. Călătorii care au decis să meargă cu trenul spun că nu se simt în siguranţă pe calea ferată. În plus, ei sunt supăraţi că trebuie să schimbe mai multe trenuri până la destinaţie. Asta pentru că unele rute sunt încă blocate. 

Mai mulţi telespectatori ne-au scris pe www.realitatea.net că sunt îngrijoraţi din cauza serviciilor furnizate de CFR. Unul dintre mesaje vine chiar de la un angajat CFR care lucrează de peste 30 ani în sistem.

"Nu se fac investiţii la calea ferată ca în infrastructura rutieră, iar şefii sunt numiţi pe criterii politice. Licitaţiile sunt trucate în interesul unor firme de familie, personalul TESA este supradimensioant, iar cel de execuţie este subdimensionat. Totul pe fondul unei salarizări care nu ţine cont de responsabilităţi, spune cititorul. Nu greşeala unui birocrat din birou, ci a unui ceferist prost plătit şi stresat poate duce la pierderea de vieţi omeneşti", mai scrie cititorul nostru.

 

 

 

 

 


Mai multe articole despre:
români tren siguranţă călători frică