MENIU

EXCLUSIV. 21 DE ROMÂNI DIN TIRASPOL, ÎN DIRECT LA REALITATEA TV, ORA 22.00

Ion Iovcev. ROMÂNI ÎN CĂMAŞA MORŢII ŞI A VIEŢII, PE FRONTIERA DINTRE CIVILIZAŢII. EDIȚIE SPECIALĂ!

Şi-au pus viaţa în slujba limbii române acolo unde patriotismul este infracţiune. Şi-au îmbrăcat inima în zale, ca să nu le-o smulgă cu tot cu ţară. Şi-au tatuat Carpaţii pe retină, ca să fie mereu înarmaţi. Românii din Tiraspol trăiesc de câteva săptămâni după ani şi ani cu duşmanul la poarta caselor cu o singură întrebare: le va veni rândul să dispară din cauza poftelor imperialiste ale Rusiei lui Putin?

În această seară, de la ora 22.00, Ediţia Specială „Jocuri de Putere” îţi aduce în casă 18 elevi români şi doi profesori de la Liceul „Lucian Blaga” din Tiraspol, în frunte cu directorul Ion Iovcev, cel care a fost arestat şi tâlhărit de miliţiile separatiste transnistrene, doar pentru că refuză să renunţe la limba şi cultură română!

Vei afla de la invitaţii lui Rareş Bogdan cât îi costă demnitatea şi de ce nici un preţ nu este prea mare pentru o secundă de iubire, de neam, de ţară şi de valori autentic româneşti!

Cum arată viaţa în mirosul prafului de puşcă? Când se va sfârşi drama românilor de peste Nistru? Cine şterge lacrima de la Tiraspol?

Exclusiv la „Jocuri de Putere”, doar la Realitatea TV, cu Rareş Bogdan!