MENIU

Rodica Culcer a câştigat definitiv procesul cu TVR şi îşi poate relua vechile atribuţii

Foto: cotidianul.ro

Fostul director al Direcţii Ştiri din TVR, Rodica Culcer, a obţinut o decizie definitivă de la Curtea de Apel Bucureşti, care a anulat hotărârea TVR de modificare a contractului său de muncă, decizia de luni însemnând că aceasta poate reveni la vechile atribuţii.

Curtea de Apel i-a admis, astfel, lui Culcer, recursul împotriva deciziei instanţei inferioare. Astfel, Rodica Culcer se va putea întoarce la postul de director al Direcţiei Ştiri.

Tribunalul Bucureşti a respins, pe 5 iunie 2008, acţiunea Rodicăi Culcer.

Rodica Culcer a acţionat în judecată televiziunea publică, deoarece i-a fost "amputată fişa postului". "Am dat TVR în judecată pentru că mi-a fost amputată fişa postului. Nu se poate ca prima atribuţie să fie dreptul de a participa la propria evaluare, iar a doua să fie aceea de a răspunde de echipamentul tehnic", a explicat Rodica Culcer la începutul lunii ianuarie 2007.

Organigrama TVR, care a fost decisă în şedinţa Consiliului de Administraţie din 17 octombrie 2007, a împărţit Direcţia de Ştiri, rebotezată Direcţia Emisiuni Informative şi Sport, în două departamente, Departamentul Ştiri şi Departamentul Sport, iar Rodica Culcer a devenit director.

 

Mai multe articole despre:
proces TVR funcţie Rodica Culcer