MENIU

Robbie Williams s-ar putea întoarce în Take That

Foto: Media.photobucket.com

Artistul s-a întâlnit cu membrii fostei sale trupe în New York şi se pare că lucrează la un album nou, potrivit presei britanice.

Robbie Williams s-ar putea întoarce în trupa care l-a consacrat, scrie TheGuardian.co.uk. Sau cel puţin asta vehiculează presa tabloidă, după ce a aflat că artistul s-a întâlnit cu foştii săi colegi pentru a lucra la melodii noi.

Potrivit unei surse, cântăreţul s-ar putea reuni cu trupa, dar nu ar vrea să cânte melodii la care nu a contribuit. "Dacă vor reuşi să creeze ceva nou de care să fie mulţumiţi, le vor înregistra şi îi vom vedea din nou împreună pe scenă", a mai declarat aceasta, potrivit tabloidelor.

Există şi voci care susţin că vehicularea unei posibile reuniuni este o strategie de marketing pentru cântăreţ, care pregăteşte un nou album, Reality Killed the Video Star, după ce lansarea Rudebox, în 2006, nu a impresionat prea mult. Williams ar avea nevoie de un astfel de PR, mai ales că ultimele ştiri despre el sunt cele legate de barba sa în formare şi de vânătoarea de extratereştri.

Robbie Williams a părăsit formaţia în 1995, când Take That era în vârful topurilor, se auzea şi se vedea la toate radiourile şi televiziunile de muzică. Deşi nu multă lume îi dădea şanse să reuşească de unul singur, Williams a devenit unul din cele mai mari staruri pop din Marea Britanie, în timp ce Take That a eşuat pentru câţiva ani ca proiect şi în ceea ce priveşte carierele solo ale celorlalţi membri.

Pe de altă parte, după reunirea din 2005 (fără Robbie), albumele lor "Beautiful World" şi "Circus" au fost bine primite de critici, dar şi de public. Ultimul s-a vândut într-un milion de copii în mai puţin de trei săptămâni de la lansare.