MENIU

Ricky Martin a postat pe Twitter poze cu fiii săi, la un an după ce a devenit tată - FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Cântăreţul Ricky Martin este din nou în atenţia presei după ce a postat pe Twitter poze cu cei doi gemeni ai săi, Valentino şi Matteo, pentru a marca ziua lor de naştere.

În urmă cu un an, cei doi copii erau aduşi pe lume de o mamă surogat, iar pentru a marca aniversarea micuţilor, cântăreţul a postat mai multe fotografii cu aceştia pe Twitter. 

Fotografiile au fost realizate pe o plajă din Miami şi-l înfăţişează pe artist împreună cu Valentino şi Matteo. Se pare că Ricky Martin nu are nevoie de ajutoare pentru a-şi creşte fiii, artistul ocupându-se de micuţi non-stop. "Nu vreau să pierd nicio etapă din viaţa lor: eu sunt cel care le schimbă scutecele, care îi hrăneşte, le face baie sau îi adoarme", a povestit artistul. 

De-a lungul timpului, Ricky Martin a fost subiectul multor zvonuri legate de orientarea sa sexuală. După despărţirea de prezentatoarea TV, Rebecca de Alba, care s-a produs în 2005, cântăreţul a preferat să fie singur, fapt ce a alimentat şi mai mult bârfele că este homosexual.  

Cu toate acestea, artistul susţine că este un bărbat modern, care trăieşte viaţa la maxim şi nu simte bariere în interiorul lui.

Surse apropiate ale artistului au anunţat că Ricky Martin pregăteşte un album bilingv, care va fi lansat anul viitor, în ciuda faptului că s-a retras de pe scena muzicală pentru a se dedica creşterii copiilor. 

 

Mai multe articole despre:
gemeni Ricky Martin Twitter