MENIU

Revoltător! A luat o vulpe și a hrănit-o cu o dietă vegană. Cum arată acum animalul

O bloggeriță din Barcelona este în centrul atenției după ce și-a hrănit animalul de companie, o vulpe de tip fennec, exclusiv cu o dietă vegană. Fotografiile cu animalul extrem de slăbit au produs indignare pe rețelele de socializare.

În ciuda faptului că vulpea fennec este carnivoră și mănâncă șopârle și păsări, bloggerița spaniolă Sonia Sae i-a administrat sărmanului animal o dietă exclusiv vegană, constând în principal din alimente pentru pisici.

Acest lucru a condus la orbirea parțială a vulpii, la apariția convulsiilor și la pierderea în greutate, lucru recunoscut de proprietara ei.

Bloggerița a refuzat, însă, să accepte că dieta vegetariană i-a provocat vulpii aceste probleme. 

Pe site-urile de specialitate, se specifică foarte clar că o vulpe fennec domesticită trebuie hrănită cu o dietă care să reflecte dieta sălbatică naturală, anume produse alimentare de înaltă calitate, din care carnea nu are voie să lipsească.

Soniae Sae a devenit cunoscută ca o activistă pentru drepturile animalelor, pe canalul său YouTube, unde oferă sfaturi despre cum se trăiește dintr-o dietă pe bază de plante.

VEZI AICI CUM ARATĂ ACUM VULPEA!

 

.