MENIU

REUŞESC "SURPRIZA"?-Stadionul "Cetate" va găzdui duminică partida dintre FC Unirea Alba Iulia şi CFR Cluj contând pentru runda cu numărul 12 din Liga 1.

Stadionul "Cetate" va găzdui duminică partida dintre FC Unirea Alba Iulia şi CFR Cluj contând pentru runda cu numărul 12 din Liga 1

Stadionul "Cetate" va găzdui duminică partida dintre FC Unirea Alba Iulia şi CFR Cluj contând pentru runda cu numărul 12 din Liga 1.Cu un campionat şi două cupe ale României câştigate în ultime două sezoane clujenii vin la Alba Iulia cu statul de favoriţi cerţi. Meciul se anunţă a fi unul extrem de important pentru ambele grupări. În timp ce uniriştii sunt angrenaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, trupa din "Gruia", liderul la zi al ligii I, se bate cu şanse reale pentru cucerirea titlului de campioană naţională. jOCUL va fi unul aparte pentru Veljovic şi Vitinha care sunt împrumutaţi la Alba Iulia de la echipa clujeană. Fundaşul alb-negrilor, Andrei Poverlovici este de părere că el si colegii lui au capacitatea de a produce marea surpriză contra feroviarilor însă s-ar mulţumi şi cu un punct,Partida va fi una specială şi pentru antrenorul albaiulieinilor Adi Falub, deoarece cariera de jucător şi antrenor a acestuia a fost strâns legată de Universitatea Cluj, rivala de moarte a CFR-ului. Falub speră ca duminică stadionul "Cetate" să fie arhiplin iar elevii săi să obţină victoria. Pentru jocul cu ceferiştii clujeni , falub nu se va putea baza pe suspendaţii Fl Dan şi ionuş Bălan. În altă ordine de idei un bilet la meci va costa 20 de lei în tribuna I şi II, în timp ce la tribuna oficială preţul este de 100 de lei.
Mai multe articole despre:
null