MENIU

Reprezentantul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu: Nu am ajuns la nicio înţelegere cu Steaua, acum vom depune memoriul la FIFA

Foto: NewsIn

Reprezentantul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că oficialii grupării din Ghencea nu au dat niciun semn că ar vrea să negocieze rezilierea contractului clientului său, fapt pentru care va demara procedura de depunere a unui memoriu la FIFA.

"Nu am primit niciun semn din partea oficialilor Stelei. Este clar, aceştia refuză să se vadă cu Bergodi pentru a discuta problema rezilierii contractului. Domnul Argăseală spunea că Bergodi nu răspunde la telefon. Care telefon? Cel de la club, pe care chiar el l-a întrerupt? Cristiano mi-a înmânat cheile de la maşină şi alte lucruri şi m-a mandatat să mă ocup de procedurile de lichidare. Voi face un proces verbal de primire-predare, după care, începând de luni, împreună cu reprezentantul din Italia, vom pune la punct toată documentaţia necesară memoriului pe care-l vom trimite la FIFA", a spus Bogdan Tohăneanu.

Finaţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că nu intenţionează să-i achite niciun ban lui Cristiano Bergodi în urma demiterii acestuia, ba mai mult, acesta vrea să se judece cu tehnicianul italian căruia pretinde că i-a dat deja 200.000 de euro în momentul venirii sale.

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost înlocuit pe 17 septembrie cu Mihai Stoichiţă, după meciul Stelei cu Şerif Tiraspol, din Liga Europa.