MENIU

Reprezentanţii PSD, PRM şi PAS de la Biroul Electoral Judeţean Bacău au refuzat să semneze procesul verbal final

Consilierul local Costel Dunavă (PSD)
Probleme la BEJ Bacău

Reprezentanţii în Biroul Electoral Judeţean Bacău ai partidelor Social Democrat, Alianţa Socialistă şi România Mare  au refuzat să semneze procesul verbal final care trebuie trimis la Biroul Electoral Central. Motivul invocat este că anumite instituţii ale statului au fost implicate în fraudarea alegerilor.

Procesul verbal  va fi  dus la Biroul Electoral Central fără semnătura reprezentanţilor celor trei partide. \"Singurele probleme care au fost semnalate de reprezentanţii Alianţei PSD + PC, PRM şi PAS este că, aşa cum a declarat şi preşedintele organizaţiei judeţene Bacău, domnul Viorel Hrebenciuc, există suspiciuni privind unele instituţii ale statului care au fost implicate într-un mod prin care nu au respectat Legea electorală\", a declarat juristul Costel Dunavă, reprezentantul PSD în Biroul Electoral Judeţean Bacău.

Rezultatele finale, comunicate de BEJ Bacău arată că Mircea Geoană a câştigat alegerile în judeţ cu 53,02%, iar Traian Băsescu a obţinut 46,98% din voturile valabil exprimate în judeţ. Prezenţa la urne a băcăuanilor a fost de 52%.