MENIU

Reprezentanta României la Eurovision a revenit în ţară

Foto: showbiz-celebrity.com

Reprezentanta ţării noastre la Eurovision, Elena Gheorghe, s-a întors duminică noapte în ţară. la sosirea pe aeroportul Aurel Vlaicu a avut parte de o surpriză, fiind întâmpinată cu flori, de către rude şi prieteni. Deşi s-a clasat pe locul 19, artista a declarat că a fost mulţumită de prestaţia sa şi că a trăit o experienţă de neuitat.

La revenirea în ţară, Elena Gheorghe a ţinut să mulţumească echipei sale, alături de care a trăit o experianţă unică.

"Experienţă frumoasă, o experienţă de neuitat, am avut foarte multe lucruri de învăţat. Sunt foarte mulţumită de ce s-a întâmplat pe scenă şi chiar vreau să mulţumesc echipei mele", a declarat Elena Gheorghe.

Artista regretă că nu a obţinut un loc mai bun pentru România.

"Ne-am fi dorit să aducem un loc mult mai bun pentru România, din păcate a fost o discrepanţă foarte mare între ce s-a prezentat pe scenă şi votare, însă am primit foarte multe mesaje de încurajare", a mai spus Elena.

Compozitorul piesei The Balkan Girls nu are o explicaţie pentru faptul că piesa nu a primit mai multe voturi.

"Poate că nu a fost scrisă în stilul eurovizion foare clar, poate că a fost prea comercială..nu pot să mi dau seama exact...cert e că noi ne-am făcut treaba bine că rezultatul a arătat altfel chiar nu mai este vina noastră...", a afirmat Laurenţiu Duţă.

Mai multe articole despre:
România clasament melodie Eurovision elena gheorghe