MENIU

Regina Marii Britanii a primit un iPod de la soţii Obama

Foto: about.com

Preşedintele american Barack Obama i-a oferit miercuri reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii un iPod personalizat, înaintea unei recepţii la care au fost invitaţi liderii statelor din G20, organizată la palatul Buckingham, a anunţat un purtător de cuvânt al casei regale.

Preşedintele american şi soţia sa Michelle au fost primiţi de către regină şi soţul acesteia, prinţul consort Philip de Edimbourg, în apartamentele private ale suveranei britanice. În timpul întâlnirii, Obama i-a oferit reginei un iPod personalizat care conţinea o înregistrare video a vizitei pe care aceasta a efectuat-o în 2007 la Washington şi în statul Virginia. La rândul lor, regina şi prinţul Philip le-a oferit soţilor Obama portretele lor cu dedicaţie.

În timpul vizitei premierului britanic Gordon Brown la Washington, în luna martie, Obama i-a oferit acestuia un pachet de 25 de DVD-uri, cadou care a provocat comentarii negative în presa britanică.

La ieşirea din Palatul Buckingham după recepţie, Obama a declarat că întâlnirea cu regina a fost "formidabilă". "Maiestatea Sa este fermecătoare", a adăugat el.
Mai multe articole despre:
Marea Britanie ipod regina cadou elisabeta Obama