MENIU

Rednic: Aştept decizia TAS în cazul Timişoarei, după care voi avea o discuţie cu acţionarii

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, după eşecul de la Piteşti, scor 2-5, că nu îşi dă demisia şi că aştepta decizia TAS în privinţa punctelor formaţiei FC Timişoara, după care va discuta cu acţionarii despre viitorul său.

"Aştept decizia TAS, după care voi purta o discuţie cu acţionarii în privinţa viitorului meu la Dinamo. Meciul a fost o ruşine, o umilinţă, îmi este jenă de felul cum s-au purtat jucătorii. Unii dintre ei s-a văzut că sunt în vacanţă. Eu i-am rugat să joace pentru ei, pentru prestigiul lor. Toţi jucătorii mei au făcut figuraţie, singurul care a încercat ceva a fost N'Doye", a spus Rednic, care a mai adăugat că nu crede că propriii jucători nu au vrut să joace pentru a-l forţa să plece de la echipă: "S-au lucrat pe ei, nu pe mine, dacă au făcut aşa ceva".

Antrenorul dinamovist a vorbit şi despre comportamentul suporterilor de la meciul de la Piteşti: "Nu sunt de acord cu gesturile lor, dar trebuie să-i înţelegem şi pe ei".

La rândul său, tehnicianul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat că problemele pe care le-a întâmpinat Dinamo în ultimul timp şi-au pus amprenta pe jocul elevilor lui Rednic: "Un meci frumos, plăcut ochiului. Am terminat cu bine acest campionat. A fost o primă repriză echilibrată, însă în a doua balanţa s-a înclinat în favoarea noastră. Mai mult ca sigur că la Dinamo s-au văzut frământările din ultima perioadă. După acest final de sezon vom vedea ce ne rezervă viitorul. Nu am nicio certitudine în privinţa viitorului echipei. Chiar dacă nu s-au primit banii, jucătorii au dovedit că au caracter".

Ionuţ Badea a negat la final că a negociat o eventuală preluare a băncii tehnice a lui Dinamo, prima sa opţiune pentru sezonul viitor fiind rămânerea FC Argeş.

Achipa antrenată de Mircea Rednic a pierdut, miercuri, în deplasare cu FC Argeş, scor 2-5, şi rămâne pe poziţia a doua în clasament, însă dacă FC Timişoara îşi va recupera cele 6 puncte de la TAS, echipa din Ştefan cel Mare va rata participarera în Liga Campionilor. În urma acestui rezultat, Dinamo se menţine pe locul doi în clasament, dar ar putea pierde această poziţie dacă FC Timişoara îşi va recăpăta cele şase puncte de la TAS, în timp ce gazdele termină sezonul pe poziţia a 10-a.