MENIU

Rednic: Am intrat cam relaxaţi, dar am luat trei puncte importante

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, le-a reproşat jucătorilor săi relaxarea din debutul partidei cu Farul Constanţa, câştigată, vineri, cu scorul de 4-1, în etapa a 27-a a Ligii I, însă este bucuros că elevii săi au revenit în meci şi au reuşit să câştige încă trei puncte importante în lupta pentru titlu.

"Am câştigat trei puncte importante, după un meci bun al jucătorilor mei, mai ales în repriza a doua. Am intrat cam relaxaţi şi de aceea i-am şi certat pe jucători la pauză", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist a apreciat evoluţia portarului Emilian Dolha, titularizat pentru a doua oară în poarta lui Dinamo în Liga I. "În repriza a doua, le-am dat posibilitatea să îşi creeze două ocazii, dar am avut noroc cu Dolha. Am impresia că el s-a accidentat însă, dar sper să fie ceva uşor. S-a simţit că nu a avut meciuri în picioare, dar a avut câteva intervenţii bune", a spus Rednic.

La ieşirea de la vestiare, Emilian Dolha a explicat că a avut o uşoară problemă la genunchi pe finalul jocului de la Constanţa, însă a precizat că nu are dureri. Totuşi, el va fi supus unui control sâmbătă dimineaţă.

Vicepreşedintele CA al FC Dinamo, Vasile Turcu, a spus, în glumă, că echipa va sărbători victoria făcând "Hora Unirii" pe Autostrada Soarelui şi l-a ironizat pe patronul constănţenilor, Gheorghe Bosânceanu, cel care înainte de joc criticase echipa din Ştefan cel Mare: "Farul a arătat ca o echipă de liga a doua în meciul cu noi. Dedic victoria domnului Bosânceanu, pentru că joi a fost ziua lui. Poate că e mai bine să se trezească dimineaţa, să se spele pe dinţi şi să vină la meci la matineu. Ca să vorbeşti, ar trebui să şi inveşteşti în fotbal, iar el nu prea a făcut lucrul acesta. De când a intrat în fotbal, el s-a cârpit. E păcat de infrastuctura oraşului, pentru că echipa va retrograda".

De partea cealaltă, consilierul tehnic al Farului, Cristian Cămui, a pus eşecul pe seama erorilor individuale şi încă mai speră în salvarea de la retrogradare. "Am luat golurile mult prea uşor. Concentrarea jucătorilor noştri e aproape nulă. E dureros să ai 4-5 ocazii singur cu portarul şi să nu dai gol. Dinamo nu m-a impresionat. Am speranţe mari că ne vom salva de la retrogradare", a spus Cămui.

După rezultatul de la Constanţa, Dinamo s-a distanţa în fruntea clasamentului la 5 puncte de ocupanta locului secund, Unirea Urziceni, care are un meci mai puţin. Farul Constanţa a rămas pe poziţia a 16-a, cu 23 de puncte.