MENIU

Recursul celor doi studenţi suspectaţi de uciderea unui bărbat de 65 de ani se judecă, astăzi, la Curtea de Apel din Timişoara

Foto: RTV

Curtea de Apel din Timişoara judecă, astăzi, recursul la decizia magistraţilor de a-i ţine în arest pentru următoarele 29 de zile pe cei doi studenţi la Medicină suspectaţi în cazul uciderii şi tranşării unui bărbat de 65 de ani. Cei doi tineri au cerut să fie cercetaţi în stare de libertate.

Din primele probe ale anchetatorilor reiese că Sergiu Raul Florea este cel vinovat de crimă şi va fi acuzat de omor deosebit de grav, în timp ce iubita lui, Carmen Bejan, studentă la Medicină, riscă să fie acuzată de complicitate la crimă. Iniţial, cei doi se acuzaseră reciproc de crimă.

Între timp, cunoscuţi de-ai bărbatului ucis au venit din Europa şi din Statele Unite pentru a participa la înmormântarea lui Trifu Shrottu, care va avea loc astăzi.

Totul a pornit de la un anunţ publicat pe internet de bărbatul ucis. Sergiu Raul Florea l-ar fi contactat pe bărbat pentru a-i stabili o intâlnire cu iubita sa, Carmen Bejan. Cei doi s-au întâlnit în camera de cămin. Din primele cercetări, se pare că nu s-au înteles la suma de bani pe care victima urma să i-o plătească tinerei pentru prestaţiile sexuale. 

Bărbatul a fost înjunghiat de 50 de ori, cu un cuţit de vânătoare
.

Mai multe articole despre:
Timişoara studenţi crimă cămin