MENIU

Rechizitoriul DNA: Prunea ar fi urmat să împartă banii cu un personaj cu iniţialele preşedintelui FRF, M.S.!

Foto: NewsIn

Scandalul corupţiei din arbitraj ar putea ajunge până la vârful Federaţiei Române de Fotbal! Fragmente din rechizitoriul DNA arată că Florin Prunea ar fi urmat să împartă banii primiţi de la patronul lui FC Argeş cu un personaj ale cărui iniţiale sunt M.S.!

Potrivit rechizitoriului DNA, directorul Direcţiei de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF este acuzat că ar fi primit 10.000 de dolari din partea lui Cornel Penescu pentru a interveni în favoarea echipei FC Argeş! Piteştenii atacaseră o sancţiune dictată de Comisia de Disciplină, iar Prunea urma să le faciliteze o decizie favorabilă a Comisiei de Apel!

Conform documentului DNA, oficialul FRF urma să împartă banii cu un personaj misterios, ale cărui iniţiale sunt M.S.! Întâmplător sau nu, iniţialele îi aparţin preşedintelui Mircea Sandu. Şi tot întâmplător sau nu, Comisia de Apel a acceptat memoriul depus de FC Argeş şi a redus amenda de 300.000 de lei primită anterior de clubul din Trivale!

"Sunt relaxat, e vorba doar de nişte bârfe" , a replicat Mircea Sandu.

Procurorii DNA Piteşti i-au trimis în judecată, la data de 25 iunie, pe Cornel Penescu, Gheorghe Constantin şi Florin Prunea, alături de alţi 11 inculpaţi, printre care cinci arbitri şi un observator federal, în dosarul corupţiei din fotbal declanşat la jumătatea lunii aprilie.