MENIU

Realitatea TV şi pe REALITATEA.NET transmite prima ediţie a emisiunii După Bloguri, astăzi de la 23:30

Foto: djsoby.net

REALITATEA.NET transmite de la ora 23:30, simultan cu Realitatea TV, prima ediţie a emisiunii "După Bloguri", cel mai nou late-night show care aduce pe sticlă blogerii şi evenimentele controversate de pe internet.

Pentru a urmări "După Bloguri" pe REALITATEA.NET, click aici

Show-ul "După Bloguri" va fi difuzat, începând din 12 aprilie, în fiecare duminică seară şi va fi prezentat de Teo din trupa "Deko". Cunoscutul comediant de stand-up, pe numele său real Claudiu Teohari, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai interesante întâmplări ale săptămânii descoperite pe zecile de mii de bloguri şi site-uri care alcătuiesc internetul românesc, pe care le va comenta alături de invitaţii săi din blogosfera românească.

Formatul emisiunii "După Bloguri" este o premieră pentru Realitatea TV, televiziune care şi-a obisnuit publicul cu ştiri la minut şi dezbateri pe teme politice sau economice, show-ul adresându-se, în special, internauţilor şi tinerilor care îşi culeg informaţiile din alte surse decât mass-media clasice.

În acelaşi timp, a fost lansat şi DupăBloguri.ro, website-ul emisiunii care va găzdui momente din culise, cadre fierbinţi, posturi obraznice, topuri cu blogeri si despre bloguri, dezbateri, lupte încrâncenate între blogeri relaxati, revista blogurilor pe domenii şi multe alte suprize.

Show-ul "După Bloguri" este produs pentru Realitatea TV de casa de producţie Indie Studio, cu care televiziunea de ştiri a mai lucrat pentru emisiunile "Marfă, cu Dragoş Bucur" şi "Ghid de supravieţuire urbană", coloana sonoră a emisiunii fiind semnată de Ca$$a Loco.

DupăBloguri.ro este realizat de F5, divizia new media a grupului Realitatea-Caţavencu, şi TreeWorks, una dintre cele mai importante companii de web development din România.

Claudiu Teohari, din trupa Deko, va prezenta După bloguri, la Realitatea TV. Citeşte mai mult

Mai multe articole despre:
blog internet Realitatea Teo emisiune După bloguri