MENIU

Realitatea TV realizează emisiuni gratuite în campania electorală pentru alegerile europarlamentare

foto: RTV
Scrisoarea Realitatea TV către CNA

În perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, Realitatea Tv va realiza emisiuni cu caracter electoral. Prezenţa candidaţilor la aceste emisiuni este gratuită, la fel şi difuzarea spoturilor electorale.


Către: Consiliul Naţional al Audiovizualului
În atenţia: Domnului Răsvan Popescu-Preşedinte
Data: 01.05.2009



                Stimate Domnule Preşedinte,


Postul de televiziune Realitatea Tv realizează în perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an emisiuni cu caracter electoral. Astfel, în această perioadă, încercăm să informăm cât mai mult publicul asupra candidaţilor înscrişi în cursa electorală şi asupra programelor lor electorale. Ţinând cont de importanţa acestor alegeri pentru viitorul României în Europa, am decis ca toate emisiunile de campanie electorală care vor fi difuzate la Realitatea Tv în perioada 8 mai-6 iunie 2009 să fie gratuite. Inclusiv difuzarea spoturilor electorale va fi gratuită. 

În aceste condiţii, ne rezervăm dreptul de a transforma toate emisiunile de la Realitatea Tv în emisiuni de dezbatere electorală, ori de câte ori situaţia o impune sau o parte dintre candidaţi intenţionează să-şi transmită mesajele electorale. Precizăm că vom respecta întocmai decizia referitoare la distribuirea timpilor de antenă, iar partidele politice şi candidatii vor fi informaţi despre accesul gratuit la Realitatea Tv, inclusiv cu spoturi electorale, în limitele legii şi ale Deciziei CNA.


De asemenea, precizăm că pe site-ul Realitatea Tv şi pe crawl-ul programului nostru am anunţat acest lucru. Ne exprimăm şi pe aceasta cale deschiderea pentru orice sugestie, consiliere sau îndrumare venită din partea instituţiei pe care o reprezentanţi,

                    Cu stimă,
                        Sorin Enache
                                        Director general Realitatea Tv


Mai multe articole despre:
Realitatea Tv CNA alegeri europarlamentare