MENIU

REALITATEA PE NET aduce zilnic subiectele care au făcut înconjurul lumii pe Internet

Foto: REALITATEA.NET
REALITATEA PE NET adună zilnic subiectele care fac înconjurul lumii pe internet

REALITATEA PE NET este noua rubrică realizată de portalul REALITATEA.NET, pe care o puteţi urmări în jurnalul orei 21:00. Prezentată de Ionel Lespuc, REALITATEA PE NET adună zilnic subiectele care fac înconjurul lumii pe internet.

Miercuri REALITATEA PE NET a adus în atenţie conflictul dintre mama naturală şi mama vitregă a uneia dintre fetiţele care au jucat în Slumdog Millionaire. Cearta a pornit de la zvonul că tatăl micuţei ar fi încercat să o vândă pentru 400.000 de dolari. Scandalul din familia actriţei de numai 9 ani este unul dintre subiectele cele mai urmărite pe portalul BBC.

O ştire de succes pe portalul Sky News prezintă cazul unui australian care şi-a implantat în braţ o ureche. Australianul susţine că urechea pe care şi-a implantat-o în mână este o formă de artă. Deocamdată urechea este surdă, dar omul speră ca într-o bună zi să şi audă cu ea.

Nici site-urile româneşti nu s-au lăsat mai prejos. Cele mai vizionate imagini de pe trilulilu.ro sunt cele cu un şofer care a încercat să bea din... alcooltest.

Urmăriţi AICI ediţia de miercuri REALITATEA PE NET. Cu mai multe ştiri interesante ne găsiţi pe REALITATEA.NET.

Mai multe articole despre:
realitatea.net Ionel Lespuc Realitatea pe NET