MENIU

REALITATEA.NET se menţine în poziţia de lider şi înregistrează cel mai mare număr de vizitatori unici realizat vreodată de un site de ştiri românesc

Foto: Realitatea.NET
Foto: Realitatea.NET
Foto: Realitatea.NET
REALITATEA.NET a înregistrat 1.662.004 de vizitatori unici, consolidându-şi poziţia în rândul website-urilor de ştiri.

Portalul de ştiri REALITATEA.NET îşi consolidează, în octombrie, poziţia de lider în topul website-urilor de conţinut măsurate de SATI şi înregistrează un număr record de vizitatori unici, 1.662.004 – cel mai bun rezultat obţinut până în prezent de un website de ştiri din .Ro, indiferent de profilul acestuia, general, sport sau tabloid.

În plus, comparativ cu septembrie, REALITATEA.NET realizează a doua creştere, în cifre absolute, a numărului de unici (+242 de mii) între toate site-urile măsurate de SATI.

Ştirile în timp real şi materialele în exclusivitate legate de evenimente importante de pe scenele politică, socială şi economică au atras luna trecută 1.662.004 de vizitatori unici care au realizat pe REALITATEA.NET circa 27,2 milioane de afişări şi peste 7 milioane de vizite.  

Astfel, în ceea ce priveşte vizitatorii unici, portalul de ştiri a reuşit să depăşească toate recordurile înregistrate până în prezent de un website de ştiri românesc, din categoriile general, tabloide sau sport, de la înfiinţarea SATI.



Performanţa întăreşte poziţia de lider a portalului REALITATEA.NET în ierarhia website-urilor de content din .Ro auditate de SATI şi îl clasează la o distanţă de circa 218 mii de unici faţă de GSP.ro (1.443.723), aproximativ 250 de mii în raport cu Stirileprotv.ro (1.412.068), circa 293 de mii faţă de Libertatea.ro (1.368.875) şi aproape 430 de mii de unici faţă de Cancan.ro (1.232.836).

În acelaşi timp, REALITATEA.NET a condus luna trecută şi clasamentul site-urile generaliste de ştiri, fiind urmat pe locul 2 de Stirileprotv.ro, pe 3 de Ziare.com (1.239.464 de vizitatori unici), pe poziţia 4 de Hotnews.ro (1.135.094) şi pe locul 5 de Adevarul.ro (1.087.076).



Mai mult decât atât, portalul de ştiri a înregistrat performanţe de audienţă notabile şi în comparaţie cu rezultatele din luna precedentă, respectiv, cu cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Astfel, în octombrie faţă de septembrie, REALITATEA.NET  a avut a doua creştere, în cifre absolute, a numărului de unici (+242 de mii) între toate site-urile măsurate de SATI, fiind depăşit numai de e-Jobs.ro care a obţinut o creştere cu doar 20.000 de unici mai mare.


De asemenea, faţă de luna octombrie a lui 2008, portalul a atras luna trecută de peste 2 ori mai mulţi vizitatori unici (creştere de 133%).

REALITATEA.NET, portalul de ştiri numărul 1 în România, este inclus în portofoliul F5, compania de new media a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.