MENIU

REALITATEA.NET revine pe locul 1 în topul website-urilor de conţinut, indiferent de profil, şi urcă pe locul 4 în clasamentul general SATI

Foto: Realitatea.net
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
REALITATEA.NET conduce în ierarhie site-urile generaliste de ştiri

Portalul REALITATEA.NET înregistrează, în septembrie, o nouă performanţă consolidându-şi poziţia de lider în topul website-urilor de conţinut din .Ro, surclasând toate site-urile de ştiri, tabloide şi de sport măsurate de SATI. În acelaşi timp, REALITATEA.NET avansează pe locul 4 în clasamentul general SATI.

Ştirile la minut şi materialele în exclusivitate legate de evenimente importante precum începutul crizei guvernamentale şi referendumul pentru Parlament unicameral; informaţiile de ultimă oră referitoare la criza din educaţie şi videochat-urile cu reprezentanţii sindicatelor din învăţământ; proiectul editorial “Conspiraţii celebre” şi jocul online de strategie “Preşedintele meu”, lansarea platformei de opinii şi comentarii VoxPublica.ro şi secţiunea specială Realitatea.net/Respect au atras, luna trecută, 1.419.443 de români care au realizat circa 21,5 milioane de afişări pe REALITATEA.NET.

Portalul de ştiri îşi reia poziţia de lider în ierarhia tuturor websire-urilor de conţinut măsurate de SATI, atât din categoriile de ştiri generale, respectiv tabloide, cât şi de sport, clasându-se la o distanţă autoritară faţă de principalii săi competitori.

Astfel, conform datelor din septembrie, în top 5 website-uri de conţinut, REALITATEA.NET deţine cu peste 90 de mii de vizitatori unici mai mult decât StirileProtv.ro (1.329.913), aproximativ 151 de mii faţă de GSP.ro (1.268.488), circa 177 de mii de unici mai mult decât Cancan.ro (1.243.094) şi aproape 180 de mii de vizitatori unici în plus faţă de Libertatea.ro (1.240.808).

De asemenea, portalul REALITATEA.NET conduce în ierarhie site-urile generaliste de ştiri, fiind urmat pe locul 2 de ŞtirileProtv.ro, şi se poziţionează la o distanţă de 235 de mii de vizitatori unici faţă de ocupantul locului 3 - Ziare.com (1.184.870); circa 353 de mii faţă de Hotnews.ro (1.067.368) - aflat pe locul 4; şi aproximativ 472 de mii de unici în raport cu Adevarul.ro (948.299), clasat pe locul 5.

 

 


 

La nivelul clasamentului general al celor peste 250 de website-uri măsurate de SATI, portalul de ştiri REALITATEA.NET reuşeşe o nouă performanţă  şi urcă pe locul 4, topul fiind condus de Trilulilu.ro (2.238.572 vizitatori unici), urmat pe locurile 2 şi 3 de Softpedia.com (2.128.331 unici), respectiv Ejobs.ro (1.572.185 vizitatori unici).

 



Realitatea.NET este cel mai important produs din portofoliul F5, compania de new media a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.

 

 

Mai multe articole despre:
site clasament trafic realitatea.net vizitatori SATI