MENIU

Realitatea.NET îşi depăşeşte din nou principalii competitori şi creşte cu 17% faţă de luna ianuarie

Foto: realitatea.net
FOTO: Realitatea.NET
FOTO: Realitatea.NET
Realitatea.NET a avut, în februarie, 1.291.002 de vizitatori unici, site-ul fiind vizitat de mai mult de patru milioane de ori

Realitatea.NET înregistrează, în februarie, o creştere de aproximativ 185.000 de vizitatori unici faţă de luna anterioară, depăşindu-şi pentru a treia luna consecutiv, principalii competitori.

Clasamentul SATI realizat lunar după criteriul vizitatori unici relevă faptul că aproape 1,3 milioane de români au ales Realitatea.NET ca principală sursă de informare online în luna februarie, faţă de 1,08 milioane HotNews.ro, 1,04 milioane ŞtirileProTV.ro, 970.000 Evz.ro şi doar 690.000 de vizitatori unici Antena3.ro.

Realitatea.NET a avut, în februarie, 1.291.002 de vizitatori unici, site-ul fiind vizitat de mai mult de patru milioane de ori. Peste 17 milioane de pagini Realitatea.NET au fost citite online în februarie, conform aceleiaşi surse, conform SATI.

Timpul mediu petrecut de un vizitator pe site plasează Realitatea.NET ca un produs web care se bucură de un public foarte fidel, cu o medie de circa zece minute pe utilizator.

Creşterea în trafic a site-ului Realitatea.NET faţă de luna februarie a anului trecut este de 140% (de la 537.000 de clienţi unici la 1,3 milioane).

Singurul site încadrat la categoria ştiri mass-media care a reuşit să depăşească, în februarie, după criteriul unici, sursa numărul unu de ştiri online din Romania este agregatorul de conţinut 9am.ro, care foloseşte de altfel o mare parte din conţinutul produs de Realitatea.NET.

Ştirile la minut, exclusivităţile, proiectele editoriale speciale (Valentine.Realitatea.NET, Vacanţe.Realitatea.NET), sesiunile de dezbateri şi parteneriatul strategic cu Ziare.ro au adus, în februarie, o creştere a numărului de vizitatori unici înregistraţi de Realitatea.NET de aproximativ 17% faţă de prima luna a anului.

Cele mai remarcabile creşteri în februarie au fost înregistrate, în afară de Realitatea.NET, de 9am.ro (cu 28,15% mai mulţi vizitatori unici) şi ŞtirileProTV.ro (21,5 %).

Poziţiile a treia, a patra şi a cincea din clasamentul SATI pe februarie, la capitolul ştiri şi mass-media, sunt ocupate, în ordine, de GSP.ro (cu peste 1.200.000 de vizitatori unici), Libertatea.ro (1.153.000) şi Sport.ro (peste 1.151.000).

 

HotNews.ro s-a clasat, în februarie, pe locul şase, realizând aproximativ 1,08 milioane de clienţi unici, cu peste 200.000 mai puţini decât a acumulat Realitatea.NET.

În plus, Realitatea.NET a ocupat poziţia 11 în ierarhia generală a celor mai importante peste 250 de website-uri din Romania măsurate de SATI  şi locul doi, în topul website-uri de news autohtone.

Alături de Cotidianul.ro, al doilea produs din portofoliul F5 aflat între primele zece website-uri de ştiri de calitate, portalul a realizat cumulat peste două milioane de clienţi unici, aproximativ şapte milioane de vizite şi mai mult de 23,5 milioane de afişări.

Realitatea.NET şi Cotidianul.ro fac parte din portofoliul F5, compania New Media a grupului Realitatea-Caţavencu.

La nivelul anului 2009, Realitatea.NET are ca obiectiv consolidarea sa pe pozitia unu în clasamentul website-urilor de ştiri de calitate măsurate de singurul organism independent care garantează datele de trafic, SATI.

Realitatea.NET îşi menţine poziţia de lider în topul celor mai accesate website-uri de quality news din România

Realitatea.NET rămâne lider absolut al site-urilor mass-media din RomâniaRomânia

Realitatea.NET îşi consolidează ferm poziţia de lider al site-urilor de ştiri din România

Mai multe articole despre:
trafic media realitatea.net Cotidianul vizitatori ştiri