MENIU

REALITATEA.NET continuă să-şi consolideze poziţia de lider autoritar al tuturor website-urilor de ştiri din România, cu un nou record istoric de trafic

REALITATEA.NET s-a clasat pe locul 6 în clasamentul tuturor site-urilor înscrise în SATI, indiferent de profilul acestora
Foto: REALITATEA.NET
Cele mai vizitate site-uri mass-media in Romania, aprilie 2009
Cele mai accesate website-uri din Romania, aprilie 2009
Foto: Realitatea.net

Portalul REALITATEA.NET înregistrează în aprilie performanţe istorice, întârindu-şi poziţia de lider atât în clasamentul website-urilor mass-media din România, cât şi în cel al tuturor site-urilor de ştiri, indiferent de profil, surclasând chiar şi site-urile de sport şi tabloidele.

În plus, REALITATEA.NET s-a clasat pe locul 6 în clasamentul tuturor site-urilor înscrise în SATI, indiferent de profilul acestora. În acelaşi timp, REALITATEA.NET este singurul website din top 15 general, întocmit de SATI, care înregistrează o creştere a numărului de vizitatori unici, comparativ cu luna martie.

Aproximativ 1,4 milioane de vizitatori unici au ales în aprilie să urmărească ştirile, producţiile video, materialele în exclusivitate, transmisiunile în timp real de la Chişinău şi informaţiile de ultima oră legate de arestarea omului de afaceri Gigi Becali oferite de REALITATEA.NET, portalul realizând peste 5,56 milioane de vizite şi circa 22 de milioane de afişări.

Astfel, REALITATEA.NET îşi consolidează poziţia de lider absolut atât al website-urilor mass media, cât şi al celor de ştiri, şi se clasează la o distanţă autoritară faţă de principalii săi competitori, având cu peste 110.000 vizitatori unici mai mult decât Gsp.ro (1.272.510), aproximativ 158.000 faţă de Stirileprotv.ro (1.226.695), aproape 186.000 de unici mai mult decât Libertatea.ro (1.198.723), peste 231.000 faţă de 9am.ro (1.153.167) şi circa 247.000 de vizitatori unici în plus faţă de Hotnews.ro (1.136.858).

Progresele uriaşe înregistrate în aprilie poziţionează REALITATEA.NET în primele şase cele mai accesate website-uri din România din cele peste 250 monitorizate de SATI, Studiul de Audienţă şi Trafic pe Internet, singurul studiu independent recunoscut de industria online.

Această ascensiune constiuie un record pentru REALITATEA.NET de la înscrierea sa în SATI, fiind întărită de faptul ca portalul este singurul din top 15 general care realizează, în aprilie comparativ cu martie, o creştere a numărului de unici (cu peste 10.000 de unici mai mult), în condiţiile în care majoritatea website-urilor înregistreaza scăderi de trafic.

La acestea se adaugă creşterea cu 54.000 a numărului de vizitatori unici care vizionează programele Realitatea TV difuzate prin live streaming pe REALITATEA.NET, de la 158.000 de unici în martie, la peste 212.000 în aprilie.

REALITATEA.NET este cel mai important produs din portofoliul F5 - compania de new media a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.