MENIU

Realitatea-Caţavencu investeşte 1 milion de euro în integrarea diviziei de business

Foto: realitatea.net

Trustul Realitatea-Caţavencu a investit aproximativ un milion de euro în procesul de integrare a celor trei redacţii, The Money Channel, Business Standard şi Money Express, brandurile Diviziei Business Media a grupului, au anunţat reprezentanţii grupului.

Mutarea celor trei redacţii împreună face parte din strategia de business a diviziei şi are drept scop transformarea acesteia într-o entitate complet integrată, pornind de la targetul comun al celor trei produse media.

Redacţia The Money Channel a fost relocată în Casa Presei Libere, lângă redacţiile Business Standard şi Money Express, şi va beneficia de un nou studio, dotat cu aparatură performantă, cu o acustică îmbunătăţită, noi grupuri de montaj şi decoruri. Noul studio The Money Channel va avea 12 platouri de filmare, cu ecrane video pe o suprafaţă de 20 metri pătraţi.

"Integrarea celor trei redacţii ale diviziei are drept scop în primul rând o eficientizare a fluxurilor operaţionale şi de lucru. Practic o redacţie convergentă va oferi noi perspective editoriale, ceea ce va aduce beneficii în primul rând consumatorului. Şi să nu uităm că vorbim de informaţie de business unde viteza de reacţie este esenţială. Această formulă nu a mai fost încercată în România, dar este implementată cu succes în străinătate", declara Sorin Freciu, Director Divizie Business Media Realitatea-Caţavencu.

În Divizia Business Media Realitatea-Caţavencu lucrează în prezent 150 de jurnalişti, misiunea lor fiind să ofere o acoperire de 360 de grade asupra mediului de afaceri românesc şi internaţional. Integrarea televiziunii cu printul, dublată de dezvoltarea puternică a componentei online, va asigura succesul prin atingerea targetului dorit, spun oficialii trustului.