MENIU

Răzvan Lucescu: Ştiu la ce m-am înhămat, am o mare responsabilitate

Foto: NewsIn

Noul selecţioner, Răzvan Lucescu, a declarat miercuri că este convins că şi-a luat o mare responsabilitate când a acceptat să vină la naţională, dar că este o mândrie şi că speră să poată să readucă bucuria suporterilor români.

"Ştiu la ce m-am înhămat. Negocierile cu Lupescu nu au fost aspre. Între noi trebuie să existe o comunicare directă, suntem tineri. N-aş fi putut refuza naţionala. Este o chestiune de mândrie şi sunt convins că mi-am luat o mare responsabilitate. E o responsabilitate uriaşă, nu mi-am imaginat atunci când m-am apucat de această meserie că voi fi la naţională la numai 40 de ani. E clar pentru toată lumea că naţionala trebuie să meargă la Campionatul European din 2012.  Am o mare responsabilitate. Se poate spune că vin şi cu inima, vrem să le redăm suporterilor bucuria. Vom face tot ce este omeneşte posibil să se întâmple asta.", a declarat Răzvan Lucescu la Sportro.

Răzvan Lucescu a afirmat că a discutat foarte puţin cu tatăl său despre numirea sala naţională.

"Bănuiesc că orice tata ar fi fericit cu copilul lui. Am discutat pe scurt cu el. Nu am vrut să vorbesc înainte să fiu numit oficial pentru că şi tatăl meu a avut o experienţă neplăcuită în 1999. Seara era selecţioner, dimineaţa, când s-a trezit, a avut o surpriză", a mai spus noul selecţioner.

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost validat miercuri în funcţia de selecţioner al României, în urma şedinţei Comitetului Executiv care a analizat propunerea făcută de directorul general al FRF. 

Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu