MENIU

Răzvan Lucescu spune că FC Braşov a meritat victoria în meciul cu FC Vaslui

Foto: NewsIn

Tehnicianul grupării FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, sâmbătă, că victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, este una meritată, dar a subliniat că nu se gândeşte încă la cupele europene.

"A fost un meci de mare luptă, de mare angajament. Am întâlnit o echipă extrem de dură, care are un joc agresiv. Am fost pregătiţi pentru asta şi astăzi am fost peste adversarii noştri. Am fost determinaţi tot meciul şi i-am surprins pe contraatac. Este o victorie mare", a afirmat tehnicianul la finalul partidei.

Lucescu aşteaptă în continuare victorii de la echipa sa pentru a spera la o calificare în Cupa UEFA, obiectiv impus la începutul returului. "Este un succes de campionat. Nu ne gândim deocamdată la cupele europene. Am avut un retur foarte bun şi sper să avem continuitate. Acum, îmi felicit jucătorii pentru victorie. Este una meritată", a mai menţionat acesta.

FC Braşov a câştigat sâmbătă în deplasare, scor 1-0, partida cu FC Vaslui, din etapa a 27-a, şi a făcut schimb de locuri cu formaţia pregătită de Viorel Moldovan, urcând astfel pe poziţia a 8-a.