MENIU

Rareș Bogdan: Mi-a plăcut discursul lui Eduard Hellvig. Nu știu dacă are planuri politice, e bun acolo, la SRI

Rares Bogdan, europarlamentar PNL

Europarlamentarul Rareș Bogdan a afirmat că i-a plăcut discursul susținut de Eduard Hellvig, directorul Serviciului Român de Informatii, cu prilejul unui eveniment desfășurat la Universitatea Babeș Bolyai. Invitat la Realitatea Plus, prim vicepreședintele PNL a lăudat activitatea lui Hellvig în fruntea SRI, dar a evitat să facă speculații pe tema unei eventuale intrări în politică a acestuia. 

"Mi-a plăcut discursul lui Eduard Hellvig, m-am bucurat că un înalt oficial al statului român, care conduce o instituție-cheie a statului român, a făcut referiri la valori ce țin de conservatorism, de familie, de creștinism, nu s-a sfiit să vorbească de patriotism. Mă bucur că după ceea ce eu spun de vreo 4-5 ani și sunt acuzat ba că țin steagul în spate, ba sunt prea patriot, oameni mult mai importanți ca mine vin și fac prezentarea acestei abordări. Este o chestiune interesantă și mi-a plăcut, m-am bucurat," a declarat Rareș Bogdan, în direct la Realitatea Plus.

Europarlamentarul liberal a evitat însă un comentariu legat de o posibilă conotație politică a dirscului șefului SRI.

"Nu știu dacă acest discurs denotă ambiții politice, Eduard Hellvig conduce o instituție foarte importantă din România și nu am vorbit cu dânsul ca să știu ce vrea să facă mâine sau poimâine, cred că este foarte bun acolo (la șefia SRI - N.R.) unde este și atât timp cât vrea să rămână acolo trebuie păstrat, după aceea este opțiunea dânsului ce va face," a afirmat europarlamentarul Rareș Bogdan, în exclusivitate la Realitatea Plus, în emisiunea "Controversat". 

 

Eduard Hellvig: „Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală

VEZI toate știrile legate de discursul șefului SRI, la deschiderea noului an universitar.

Mai multe articole despre:
rares bogdan eduard hellvig discurs sri