MENIU

Rareş Bogdan, în dialog cu Vladimir Socor, analist politic al Fundaţiei Jamestown din Washington

21:00 - Ediţie-eveniment “Jocuri de Putere”. Rareş Bogdan, în dialog cu Vladimir Socor, analist politic al Fundaţiei Jamestown din Washington. EXCLUSIV: Proiectul unirii - În ce condiţii poate fi activată opţiunea unionistă pentru România şi Republica Moldova.

Expert în zona Europei de Est şi în conflictele din Rusia şi fostele ţări din sfera sovietică de influenţă, Vladimir Socor, unul dintre cei mai importanţi observatori ai spaţiului est-european şi printre cei mai buni specialişi în “conflicte îngheţate”, este provocat de Rareş Bogdan la un dialog fără ocolişuri despre “Mama Rusie”, războiul hibrid din Ucraina şi rolul agendei unioniste în politica de la Chişinău şi Bucureşti.

Nu rataţi, de la ora 21:00, o analiză completă a politicii de peste Prut. De ce este comparată Republica Moldova cu un “sat fără câini”, care este planul Europei pentru Chişinău, cine a greşit tactica şi de ce a eşuat democraţia în Republica Moldova, cum s-a împărţit puterea şi care este influenţa miliardarilor în politica de peste Prut, care este efectul contraofensivei comuniştiilor lui Voronin, ce efecte are propaganda toxică a televiziunilor ruseşti, de ce îl admiră moldovenii pe preşedintele de la Kremlin, cine sunt politicienii aflaţi pe orbita Moscovei, dar şi cum defilează comuniştii lui Dodon cu “icoana” lui Putin în frunte aflaţi în această seară de la Rareş Bogdan şi de la invitatul său, reputatul analist Vladimir Socor.

EXCLUSIV: În ce condiţii poate fi activată opţiunea unionistă pentru România şi Republica Moldova, care va fi nota de plată a unirii cu Moldova, care este planul Kremlinului pentru Ucraina, cum vor strategii lui Putin să federalizeze Ucraina, de ce este periculoasă autonomia provinciilor separatiste din estul Ucrainei, cum au ajuns Doneţk şi Lugansk sub protectoratul Rusiei? Cum a vrut Kremlinul să pună mâna pe Odessa, cum a încercat Rusia să ajungă la graniţa cu România? Răspunsul, în această seară, la “Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan.

Tot atunci aflaţi detalii despre întânirea de gradul zero, programată luni la New York, ce vor discuta faţă în faţă Vladimir Putin şi Barack Obama, cum s-au ciocnit în Siria interesele SUA şi ale Rusiei, cum s-a probuşit construcţia europeană sub asaltul imigranţilor, cum s-a născut criza refugiaţilor din “primăverile arabe” eşuate şi care sunt erorile cancelarului Angela Merkel în politica migranţilor.

Într-un moment de cotitură al istoriei, nu trebuie să rataţi o ediţie specială “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan şi Vladimir Pocol, în această seară, începând cu ora 21:00, la Realitatea TV şi Realitatea FM.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan jocuri de putere