MENIU

Rareș Bogdan îi cere demisia lui Ludovic Orban de la șefia PNL! Sprijin pentru Florin Cîțu în preluarea conducerii liberalilor

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, și-a anunțat, duminică, susținerea pentru premierul Florin Cîțu în preluarea șefiei PNL. Rareș Bogdan a folosit la adresa lui Orban expresia ”i s-a umflat capul”, expresie utilizată în trecut și de Liviu Dragnea la adresa premierilor care i se împotriveau.

„Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul sau stricat la cap. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a spus Rareș Bogdan.

”Partidul nu a fost condus clasic, tradițional, așa cum a fost condus PNL, PDL în epoca pre Ludovic Orban. Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban. Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartău, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Roman, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”, a declarat europarlamentarul la un post TV online.

Rareș Bogdan a spus că regretă faptul că a doua zi după alegeri că nu a ieșit cu Robert Sighiartău și cu Florin Roman să ceară demisia lui Ludovic Orban din funcția de președinte al PNL.

”Este singurul președinte de partid care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție”, a spus Rareș Bogdan despre Ludovic Orban.

”Noi trebuie să ne punem în spatele lui Florin Cîțu. Că-l iubesc unii sau nu, Florin Cîțu este reformist, trebuie sprijinit de tot PNL pentru că e unica noastră șansă să dovedim că vrem să facem ceva cu țara asta, altfel populația ne va sancționa”, a mai spus Rareș Bogdan.

Mai multe articole despre:
rares bogdan ludovic orban