MENIU

Rapid l-a împrumutat pentru un sezon pe brazilianul Helder de la Nancy

Foto: uk.eurosport.yahoo.com

Directorul sportiv al Rapidului, Cristian Costache, a declarat, joi, agenţiei NewsIn, că fundaşul Helder va fi împrumutat pentru un sezon în Giuleşti, clubul "alb-vişiniu" urmând să beneficieze în vara anului viitor de o opţiune de cumpărare definitivă a jucătorului.

"Jucătorul a ajuns în cantonamentul echipei, Nancy a fost de acord cu împrumutul său pe un sezon. În vara anului viitor vom avea opţinune de cumpărare definitivă a jucătorului pentru suma de 900.000 de euro. Rapidul i-a făcut o ofertă jucătorului, pe care acesta a acceptat-o. El este oficial pentru un an jucătorul nostru", a spus Costache.

Helder Mauricio da Silva Ferreira a fost dorit şi de Dinamo, care vroia să îl împrumute pentru un an, dar între timp în Ştefan cel Mare a ajuns spaniolul Francisco Molinero, care a semnat un contract valabil pe 3 sezoane.

Fundaşul lateral în vârstă de 21 de ani a venit la Nancy în anul 2008 de la gruparea braziliană Esporte Club Juventude. În sezonul trecut, el a bifat 31 de meciuri în tricoul francezilor, pentru care a reuşit să marcheze şi un gol.
Mai multe articole despre:
Rapid Nancy Helder