MENIU

Rapid - FC Braşov 2-1 (FINAL), în etapa a 16-a a Ligii I

Rapid şi FC Braşov se întâlnesc în penultima etapă a turului Ligii I.

Rapid s-a impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în faţa echipei FC Braşov, în etapa a 16-a a Ligii I.

RAPID - FC BRAŞOV 2-1

Componenţa echipelor:

Rapid: Bornescu - Helder, Iencsi, M. Constantin, Bozovic (Mardare 86) - C. Lazăr - Grigorie (Cesinha 73), Herea (Răduţă 81), Spadacio, Buga - Ioniţă. Antrenor: Nicolae Manea.

FC Braşov: Mincă - Rui Duarte, Oros, Nuno Diogo, Ezequias - M. Roman, Măldăraşanu (Nene 81), Cristescu (Hadnagy 60), N. Grigore, I. Voicu - Sburlea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Arbitri: Augustus Constantin - Aurel Oniţa, Eduard Dumitrescu.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+3 Final de meci încins. Rapidiştii ţin de minge în colţul terenului, iar trei braşoveni îi atacă.  Centralul dictează lovitură liberă iar scena se repetă, iar în cele din urmă Augustus Constantin pune capăt jocului.

Min. 90 Lovitură liberă periculoasă pentru Rapid, după ce Mincă a prins o minge în afara careului, chiar la limita acestuia. Spadacio trimite înapoi pentru Buga, care încearcă să plaseze mingea cu latul, de la 20 de metri, dar trimite alături.

Min. 85 Emoţii la poarta Braşovului. Spadacio a executat cornerul, Costin Lazăr a şutat violent de la 22 de metri, dar mingea a \"trăznit\" transversala, iar apoi a revenit în teren la Răduţă, care a reluat reia slab cu capul, chiar pe direcţia lui Mincă.

Min. 84 Ocazie uriaşă pentru Rapid! Marius Constantin bate din nou foarte bine o lovitură liberă, iar Mincă scoate din vinclu, în corner.

Min. 83 Sburlea primeşte în careu, îi pasează lui Nicolae Grigore, care şutează puternic din zona punctului cu var, dar Bornescu intervine providenţial.

Min. 78 Antrenorul Rapidului, Nae Manea, este trimis în tribună pentru proteste la o decizie a arbitrului Augustus Constantin.

Min. 67 GOOOL FC Braşov! Oaspeţii revin rapid în joc, cu un gol marcat de Ionuţ Voicu. La o centrare de pe dreapta, Ştefan Grigorie respinge greşit cu capul pe spate, iar Voicu şutează din voleu la colţul lung, în plasa laterală. Rapid - FC Braşov 2-1.

Min. 65 GOOOL Rapid! Rapid beneficiază de o lovitură liberă de la centrul terenului, Bozovici centrează în careu, mingea cade între apărare şi Mincă, iar Grigorie întinde piciorul şi împinge mingea în plasă. Rapid - FC Braşov 2-0.

Min. 56 Ioniţă scapă din nou spre poarta Braşovului, dar preia prea larg, iar Mincă are timp să iasă şi să reţină.

Min. 50 Buga trage puternic, de la 20 de metri, Mincă prinde cu emoţii.

Min. 48 Lazăr îl angajează în adâncime pe Ioniţă, care intră în careu şi şutează la poartă din voleu, dar Mincă este la post.

Min. 46 S-a reluat jocul.

Min. 45 Pauză.

Min. 40 Mihai Roman încearcă să-l învingă pe Bornescu cu un şut la colţul scurt, dar mingea ajunge în plasa laterală.

Min. 38 Ioniţă recuperează o minge şi şutează de la 30 de metri, dar pe lângă poarta lui Mincă.

Min. 28 După deschiderea scorului, Rapidul a scăzut ritmul şi preferă un joc de pase. Braşovenii încearcă să profite, dar Nicolae Grigore a ratat de puţin ţinta, trimiţând alături, după o centrare bună a lui Rui Duarte.

Min. 26 Sburlea reia cu capul alături, după o centrare a lui Ezequias.

Min. 23 GOOOL Rapid. Bozovic a centrat perfect în faţa porţii, faza l-a prins pe picior greşit pe Mihai Mincă, iar Ioniţă a înscris cu capul, plasat. Rapid - FC Braşov 1-0.

Min. 13 Bozovic centrează în faţa porţii, Mincă scapă mingea, dar faza este oprită de arbitru, care dictează fault în atac.

Min. 4 Prima mare ocazie aparţine Rapidului. Marius Constantin a bătut foarte bine o lovitură liberă, dar Mincă s-a întins şi a reuşit să respingă.

Min. 1 A început meciul.

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid FC Braşov Etapa a 16-a live TEXT