MENIU

Rapid - Fathi Taher susţine că el a făcut ultimele plăţi ale clubului, nu George Copos

Foto: NewsIn

Omul de afaceri Fathi Taher a declarat, sâmbătă, că el a fost cel care a achitat datoriile Rapidului din ultima perioadă, printr-un aranjament, însă aşteaptă o decizie finală din partea lui George Copos privind datoria, în caz contrar ameninţând că va face publice toate discuţiile dintre ei.

"Copos nu a pus niciun dolar din banii lui. Toţi banii care au venit au venit tot de la mine, printr-un aranjament între mine şi dânsul. A mai crescut datoria către mine în această perioadă. Eu nu mai vreau să rămânem în situaţia asta incertă", a spus Taher la Sport.ro, adăugând că e convins că formaţia giuleşteană va primi licenţa în ciuda datoriilor imense.

Iordanianul a mai precizat că a avut o discuţie cu George Copos şi aşteaptă un răspuns final. "M-am întâlnit cu George Copos şi i-am făcut o propunere finală. Dacă nu îmi va răspunde, voi face publice toate discuţiile. Trebuie să rezolvăm situaţia într-un fel. El este de acord în principiu, însă are cinci păreri diferite pe zi", a conchis acesta.

În primăvara anului trecut, Fathi Taher a ajuns la un acord cu George Copos pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al grupării giuleştene, însă, după numai câteva luni, între cei doi au apărut mai multe neînţelegeri, iar clubul a ajuns în situaţia de a nu mai putea plăti salariile jucătorilor şi ale staff-ului tehnic. În acest moment, datoriile Rapidului sunt aproximate la 17 milioane de euro, din care jumătate către Fathi Taher.
Mai multe articole despre:
Rapid George Copos bani plăţi Fathi Taher