MENIU

Rapid, fără prime contra lui Dinamo: "Banii sunt undeva departe, la domnul Copos!"

Foto: NewsIn

Derby-ul etapei a 13-a din Liga I se joacă duminică, în Ştefan cel Mare, iar oaspeţii au ambiţia revanşei, după ce au pierdut ambele jocuri cu "câinii", din acest an. Nae Manea va folosi aceeaşi formaţie din meciul cu Oţelul, iar când a fost întrebat de prime a răspuns că nimeni nu se gândeşte la bani într-un meci cu Dinamo.

În Giuleşti, derby-ul etapei a 13, Dinamo - Rapid, este prefaţat de atitudini revanşarde, asta din cauză că trupa din Ştefan cel Mare a dominat în acest an duelurile directe. Astfel, antrenorul Rapidului, Nae Manea, spune că meciul reprezintă ocazia revanşei pentru fotbaliştii săi, după ce în primăvară aceştia au fost învinşi la scor atât în campionat, cât şi în Cupa României.

"Avem de luat o revanşă în faţa celor de la Dinamo, mai ales că în campionatul trecut ne-au învins categoric de două ori. Vrem să ne bucurăm suporterii, mai ales că nu le-am dat satisfacţii pe măsura modului în care ne-au sprijinit de atâtea ori. Îmi doresc să ieşim cu fruntea sus din acest meci", a spus Manea, la conferinţa de presă organizată înaintea derby-ului de duminică.

Totodată, el a dezvăluit că echipa va avea aceeaşi componenţă ca în meciul cu Oţelul Galaţi, din runda precedentă: "Toată săptămâna ne-am gândit numai la jocul cu Dinamo. Vrem să facem un joc bun şi să câştigăm, chiar dacă acest lucru nu va fi uşor, pentru că există ambiţii şi orgolii din partea ambelor formaţii. În plus, Dinamo va încerca să-şi reabiliteze imaginea în urma eşecului cu Galatasaray, dar Rapid este o echipă care poate câştiga orice meci. Vom merge acolo să jucăm fotbal, nu să ne apărăm. Echipa care a câştigat cu Oţelul nu se va schimba".

Manea a indicat şi care sunt aspectele ce pot decide câştigătoarea: "Cel mai important atu al nostru la derby-ul cu Dinamo va fi dorinţa jucătorilor de a obţine victoria. De asemenea, dăruirea, disponibilitatea la efort şi psihicul fotbaliştilor vor face diferenţa în acest meci. Andrei Cristea este un jucător de bază al echipei Dinamo, trebuie să-i acordăm atenţie deosebită".

În ceea ce priveşte existenţa unei prime de joc pentru partida cu Dinamo, Manea a precizat: "Nu se gândeşte nimeni la bani într-un meci cu Dinamo. Deocamdată, banii sunt undeva departe... La domnul Copos".

Altfel, Manea a precizat că nu i s-a impus câştigarea unui anumit număr de puncte până la finalul turului: "Copos a fost nemulţumit de eliminarea din Cupă, dar îi înţeleg supărarea, pentru că era cea mai accesibilă competiţie care te putea ducea în Liga Europa, adică obiectivul pe care ni l-am propus. Cu toate acestea, domnul Copos nu mi-a impus niciun barem de puncte până la finalul turului. Ce, suntem la examenul auto? Dacă vom putea, am vrea să jucăm în Liga Campionilor".