MENIU

Rapid Bucureşti, dat în judecată pentru că a nu a plătit firma care asigură paza pe stadion

SC Bronic Security, societatea care asigură paza pe stadionul Giuleşti unde evoluează Rapid Bucureşti, a acţionat în judecată clubul de fotbal pentru că nu a achitat serviciile de pază din timpul meciurilor din sezonul competiţional 2008 - 2009, al Ligii I Realitatea Tv.

De asemenea, clubul de fotbal Rapid Bucureşti a mai fost chemat în judecată şi de Anica Curcan, persoană de la care clubul a închiriat un apartament de trei camere în Bucureşti, pentru care nu a plătit chiria.

Ambele procese vor avea loc la Judecătoria Sectorului 1.

Firma Bronic Security cere, potrivit acţiunii depusă la Judecătoria Sectorului 1, instanţei obligarea clubului de fotbal "la plata a 58986,20 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de ordine şi siguranţă din incinta stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu, cu ocazia meciurilor de fotbal din campionatul naţional al Ligii I, ediţia 2008 - 2009, în baza contractului încheiat pe 17.07.2008".

De asemenea, Bronic mai solicită de la Rapid Bucureşti şi plata unor penalităţi de 1865,98 lei. Societatea de pază mai arată în acţiunea făcută în instanţă că la sfârşitul anului trecut a notificat clubul de fotbal, solicitând plata datoriilor.  După notificare, conducerea Rapidului a achitat 10.000 lei, rămânând de plată, potrivit Bronic, suma solicitată prin acţiunea de chemare în judecată.

Cel de-al doilea proces intentat clubului de fotbal Rapid Bucureşti, a fost deschis de Anica Curcan, o persoană fizică care a închiriat clubului un apartament de trei camere în Bucureşti, potrivit documentelor depuse la dosarul de la Judecătoria Sectorului 1. Curcan cere instanţei să oblige clubul la plata sumei de 1.650 euro, acesta fiind cuantumul chriei neachitată. 
Mai multe articole despre:
Rapid stadion suporteri