MENIU

Rădoi a fost prezentat oficial la Al Hilal - GALERIE FOTO

Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com
Foto: vb.alhilal.com

Fostul căpitan stelist Mirel Rădoi a fost prezentat oficial duminică de noua sa echipă, Al-Hilal, unde va purta tricoul cu numărul 8, informează site-ul oficial al formaţiei arabe.

"Sunt bucuros că voi juca la o echipă mare, precum Al Hilal. Ştiu că nu îmi va fi uşor, însă sunt un fotbalist profesionist şi mă voi adapta. Le mulţumesc celor care au avut încredere să mă transfere şi nu doresc să spun mai multe despre mine acum, prefer să o fac pe teren", a declarat Mirel Radoi la prezentarea oficială.

Alături de Rădoi s-a aflat la prezentarea oficială şi antrenorul Cosmin Olăroiu, care a declarat referitor la transferul elevului său: "Nu-mi place să vorbesc foarte mult despre jucători, însă vreau să confirm că Mirel are calităţi pe care eu le cunosc foarte bine. Este inimos şi loial şi din acest motiv am ţinut ca el să vină la noi".

Tot duminică, Rădoi a susţinut şi primul antrenament alături de noii săi coechipieri.

Mirel Rădoi a fost primit cu entuziasm de suporterii lui Al Hilal, care l-au aşteptat la aeroport

Mirel Rădoi l-a încântat pe şeicul Abdul-rahman de cum a ajuns la Riad. I-a transmis în arabă că vrea să câştige tot cu Al Hilal. Deşi era două noaptea când a pus piciorul pe pământ arab, fostul căpitan al Stelei a fost aşteptat pe aeroport de zeci de fani.

Mirel Rădoi este noua vedetă din Arabia Saudită. Imediat cum a ajuns la Riad, Rădoi a fost întâmpinat ca un adevărat star. A fost aşteptat de oficialii echipei, dar şi de fanii lui Al Hilal curioşi să vadă minunea de şase milioane de euro.

Alături de secundul lui Olăroiu, Cătălin Necula, Rădoi a mers la sediul clubului, unde i-a transmis în arabă şeicului Abdulrahman că vrea să câştige toate trofeele cu Al Hilal.

"Sunt entuziasmat că am ajuns la Al-Hilal, de abia aştept să joc la această mare echipă, la care vreau să câştig cât mai multe trofee", a fost prima declaraţie a lui Rădoi. 

Sute de fani ai lui Al-Hilal au comentat transferul pe forumul echipei şi i-au mulţumit lui Allah pentru aducerea lui Rădoi, căruia i-au dorit "cât mai multă sănătate". 

 

VEZI AICI CUM ŞI-A LUAT LA REVEREDE RĂDOI DE LA SUPORTERII STELEI 

 

Mirel Rădoi: Roşu-albastru e în sufletul meu, nu în bagaje

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, a declarat la plecarea în Arabia Saudită că aşteaptă să ia campionatul cu Al Hilal şi apoi va aveni să sărbătorească titlul cu Steaua. Rădoi a mai declarat că are în suflet culorile roşu-albastru.

"Roşu-albastru am în suflet, nu trebuia să iau nimic în bagaje! E greu de spus în cuvinte ce am simţit eu sau ceilalţi colegi când ne-am despărţit. Cu siguranţă, voi ţine legătura cu foştii colegi, deoarece mă leagă multe amintiri plăcute de ei. Aştept să iau campionatul în Arabia Saudită şi apoi voi veni să sărbătoresc titlul şi cu Steaua. Am vorbit deja cu băieţii să-mi rezerve un tricou de campion", a declarat Mirel Rădoi.

 

VEZI AICI DECLARAŢIA LUI MIREL RĂDOI LA PLECAREA SPRE ARABIA SAUDITĂ

 

Mirel Rădoi a jucat la Steaua din 2000, iar în ultimii ani a fost căpitanul echipei. Conform declaraţiilor oficialilor roş-albaştri, Al-Hilal va plăti pentru fotbalistul de 28 de ani suma de 6 milioane de euro. Transferul lui Mirel Rădoi a fost oficializat joi, atunci când Gigi Becali a declarat că fostul căpitan al roş-albaştrilor va primi un salariu de 1,4 milioane de euro în fiecare dintre cei trei ani petrecuţi la formaţia din Arabia Saudită. 

 

Mai multe articole despre:
Steaua Mirel Radoi transfer Al Hilal