MENIU

Rachetele rusești au lovit cea mai mare rafinărie din Ucraina

Resturile unei rachete rusești (Profimedia)

Rachetele rusești au lovit, joi, cea mai mare rafinărie a Ucrainei, de la Kremenciuc, potrivit raportului zilnic al ministerului Apărării de la Kiev. Amploarea pagubelor nu era clară, însă forțele Aeriene ucrainene au precizat că au fost folosite 4 rachete pe care sistemul său de apărare aeriană nu le poate intercepta.

În raportul său de seară, Statul Major General ucrainean a anunţat că Rusia a bombardat peste douăzeci de localităţi din est şi sud.

 

În total, Rusia a lansat 36 de rachete, conform informaţiilor furnizate de Forţele Aeriene ucrainene, informează News.ro.

 

Nu există nicio declaraţie din partea Moscovei cu privire la atacurile cu rachete sau bombardamentele, iar Reuters nu a putut confirma independent rapoartele de pe front.

 

Oficialii NATO au discutat, în ziua precedentă, planuri pentru furnizarea de echipamente militare suplimentare către Kiev, iar Marea Britanie şi Polonia au convenit, după întâlnirea liderilor lor joi, că sprijinul trebuie intensificat în următoarele săptămâni.

 

Mai multe articole despre:
razboi rachete ucraina putin zelenski