MENIU

Pustai spune că victoria cu CS Otopeni arată că Gaz Metan merită să rămână în Liga I

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat miercuri, la finalul meciului câştigat categoric contra lui CS Otopeni, sor 3-0, că fotbaliştii săi au moralul refăcut după acest succes şi au arătat că merită să evolueze în Liga I.

"A fost un meci greu pentru că în prima repriză am ratat din nou, iar oaspeţii au avut câteva contraatacuri periculoase. În repriza a doua am marcat repede şi ne-am făcut jocul uşor. Această victorie vine ca o mănuşă pentru că moralul jucătorilor era afectat după ultimele meciuri în care am avut şi ghinion. Nu dezarmăm şi am arătat că merităm să rămânem în Liga I", a spus Cristian Pustai.

De cealaltă parte, antrenorul grupării CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, spune că singurul obiectiv al ilfovenilor este îndeplinirea baremului: "În prima parte am avut câteva ocazii, dar nu am reuşit să marcăm, iar partea a doua a aparţinut total gazdelor. Sunt dezamăgit de evoluţia jucătorilor. Ştiam că Mediaşul e periculoasă la fazele fixe, dar din păcate tocmai acolo am greşit şi am luat două goluri într-un minut, după care a fost foarte greu să mai revenim. Acum vrem să îndeplinim baremul, nu ne gândim la problemele legate de arbitraj sau dacă Argeşul va fi retrogradată", a mai spus Ciobotariu.