MENIU

Pune câțiva căței de usturoi în vasul de toaletă și vezi ce se întâmplă - Trucul incredibil, pe care gospodinele îl vor iubi

Usturoi - imagine de arhivă

Usturoiul, una dintre cele mai folosite legume, nu își face treaba doar în cazul mâncărurilor, ci este util pentru alte multe treburi casnice. Află din rândurile de mai jos motivele pentru care trebuie să lași câțiva căței de usturoi în vasul de toaletă, pe timpul nopții. 

Deși ar putea părea greu de crezut, usturoiul este de mare ajutor în procesul de curățare a toaletei. Cu siguranță gospodinele știu cât de aprigă poate fi lupta cu calcarul depus pe vas și mizeria care cu greu poate fi îndepărtată chiar și cu produsele de curățenie din comerț, dar, din fericire, usturoiul vine în ajutorul lor, potrivit Click.ro.

Cum poți curăța vasul de toaletă cu ajutorul usturoiului

Usturoiul este renumit pentru proprietățile și beneficiile pe care le oferă organismului nostru. El este folosit și pentru anumite trucuri în casă, precum curățarea zonelor din care mizeria poate fi cu greu îndepărtată. 

Proprietățile antibacteriene ale usturoiului ajută la dezinfectarea toaletei. Tot ce trebuie să faci este să zdrobești câțiva căței de usturoi pe care îi așezi în interiorul toaletei. Se lasă să acționeze pe tot parcursul nopții, urmând ca a doua zi, dimineața, doar să tragi apa. Atunci vei observa cum mizeria va dispărea. Acest truc te ajută și la prevenirea acumulării de calcar, să țină germenii la distanță și păstrează strălucirea vasului de toaletă.

Trucul care te ajută să ai o baie curată

Calcarul și mirosul urât din baie sunt alte probleme cu care se confruntă majoritatea gospodinelor. De-a lungul timpului, produsele de curățenie din comerț nu s-au dovedit atât de ajutătoare precum promiteau, motiv care le-a determinat pe multe femei să apeleze la diverse trucuri de curățenie. 

Așadar, o altă modalitate pentru a avea o baie curată constă într-un amestec din usturoi și sare. Ajută la îndepărta petelor care sunt pline de tartru, eliminând totodată și mirosurile neplăcute din baie. Se recomandă repetarea acestui proces odată la 15 zile, pentru a observa diferența.