MENIU

Procurorii au descins în 114 locuinţe din Bucureşti şi din ţară

Foto: Realitatea TV

Audieri-maraton la DIICOT. Peste 60 de persoane sunt cercetate în cel mai mare dosar de contrafacere de alcool din ultimii ani. Procurorii i-au audiat pe suspecţi toată noaptea de joi spre vineri. Suspecţii au fost aduşi la sediul DIICOT în urma unor descinderi în peste 110 de domicilii din Bucureşti şi din mai multe judeţe ale ţării.

Persoanele sunt acuzate de constituirea unui grup de criminalitate organizată, contrafacere sau înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor. La acţiune au participat 250 de poliţişti de la crimă organizată, dar şi efective ale Jandarmeriei Române.

Aceştia au descins concomitent în locuri din Bucureşti dar şi alte 10 judeţe din ţară printre care Braşov, Mureş, Giurgiu, Dolj, Vâlcea, Prahova. Acolo au descoperit mai multe fabrici clandestine, unde se fabrica ilegal alcool. Procurorii susţin că băuturile fabricate ilegal poartă denumirea unor mărci de prestigiu însă calitatea lor este foarte proastă şi odată consumate pot fi extrem de toxice pentru populaţie. 
Mai multe articole despre:
DIICOT anchetă audieri alcool descinderi