MENIU

Prinţesa Letizia a Spaniei este pe locul doi în topul Vanity Fair al celor mai elegante femei

Foto: RTV

I-a cucerit pe spanioli prezentând ştiri la televiziunea naţională, iar acum este prinţesa lor de suflet. Letizia Ortiz, devenită prinţesă de Asturias, a ştiut să se metamorfozeze în cei cinci ani de când este membră a Casei Regale spaniole. Îşi poartă cu mândrie coroana şi este pe locul doi în topul Vanity Fair al celor mai bine îmbrăcate doamne.

Letizia a dovedit că este o prinţesă. Chiar dacă nu s-a născut cu sânge albastru, fosta prezentatoare de televiziune a înlocuit cu stil taiorul îmbrăcat la pupitrul de ştiri cu rochiile de seară şi costumele sobre impuse de eticheta regală. Mai timidă la început, acum la 37 de ani, Letizia a fost declarată model de eleganţă şi bun gust în materie de vestimentaţie.

Criticii de modă au spus că totul ţine de personalitate şi atitudine. Letizia se impunea şi când nu era prinţesă, iar titlul dobândit după căsătoria cu Prinţul Felipe nu a făcut decât să-i confirme stilul şi să-i confere o aură de poveste. Letizia Ortiz este fata din popor care şi-a găsit Prinţul.

Spaniolii o iubesc şi au spus că ea a dat un nou suflu Casei Regale, mai îndrăzneţ şi mai la modă. Ediţia în limba spaniolă a revistei Elle a numit-o în primăvară "cea mai bună ambasadoare a modei spaniole". 

Mai multe articole despre:
prinţesa prinţul Felipe Vanity Fair eleganţă