MENIU

Principele României Radu Duda, invitat live la prima ediţie a videochatului "Comentezi?" de pe Cotidianul.ro

Foto: gruprc.ro

Cotidianul.ro a lansat, începând din14 aprilie, videochatul "Comentezi?", un talk-show online despre problemele stringente de pe scenele politică, socială şi economică, moderat de Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro.

"Comentezi? este formula pe care am gândit-o pentru a aduce personajele importante ale zilei în faţa cititorilor Cotidianul.ro, iar întrebările utilizatorilor cred că vor duce la o discuţie fără menajemente, care nu se poate vedea, în mod obişnuit, într-o emisiune transmisă la televizor", declară Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro şi moderatorul "Comentezi?".

Prima ediţiei a videochatului "Comentezi?" –  i-a adus la aceeaşi masă pe Alteţa Sa Regală Principele Radu Duda, care şi-a anunţat săptămâna trecută candidatura la preşedinţia României, pe Adrian Ursu şi Costi Rogozanu, redactor-şef, respectiv redactor-şef adjuct ai ziarului Cotidianul.

Utilizatorii au avut ocazia de a adresa în direct întrebări membrului Familiei Regale, opiniile şi problemele ridicate de aceştia fiind prezentate în timp real de Costin Ilie, moderatorul videochatului.

Principele Radu Duda a devenit membru al Familiei Regale în 1999, ca urmare a căsătoriei cu Principesa Margareta a României. Este absolvent, printre altele, al Colegiului George C. Marshall din Germania (2003) şi al John F. Kennedy School of Government - Universitatea Harvard (2004), precum şi doctor în ştiinţe militare (Universitatea Naţională de Apărare Bucureşti).

Alteţa Sa Regală a jucat un rol important în susţinerea integrării României în NATO şi Uniunea Europeană, şi consideră înscrierea sa în cursa electorală pentru preşedenţie drept o datorie faţă de ţară.

 

Mai multe articole despre:
Costin Ilie Cotidianul.ro Radu Duda videochat