MENIU

Primii pompieri sosiţi la incendiul de la Millenium Business Center au fost ţinuţi la uşă de portarul clădirii

Foto: rtv
Imagini în exclusivitate de la incendiul de la Millenium Bussines Center

Dezvăluiri surprinzătoare. Incendiul care a distrus, acum o lună, clădirea Millenium Business Center, a fost stins cu întârziere şi din cauza unui portar. Acesta i-a ţinut la uşă pe pompieri, până a dat trei-patru telefoane ca să obţină acordul administratorului clădirii care ardea.

Realitatea TV a intrat recent în posesia unor imagini incredibile care arată cum s-a propagat incendiul de la clădirea Millenium Business Center, imagini în care apar pompieri care stau şi admiră incendiul în loc să îl stingă. VEZI IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE!

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 deja a demarat cercetări în cazul incendiului de la clădirea Millenium, sub aspectul săvărşirii infracţiunii de distrugere.

Conform reprezentantului ISU Bucureşti, în luna aprilie, inspectoratul a cerut administratorului clădirii Millenium Business Center aprobarea pentru "efectuarea unui exerciţiu tactico-aplicativ în scopul efectuării unei recunoaşteri în obiectiv şi pentru a se antrena pentru rezolvarea unei situaţii de urgenţă", însă cererea a fost respinsă.

"Pompierii ar fi stins mai repede incendiul de la Millenium Business Center dacă administratorul clădirii ar fi permis, în aprilie, simularea unei situaţii de urgenţă, care i-ar fi ajutat pe pompieri să găsescă mai repede hidranţii", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Anca Onofrei.

Pe 26 iunie un incendiu a cuprins Millenium Bussines Center, blocul turn de 72 de metri de lângă Biserica Armenească. Clădirea a ars, biserica Armenească, din fericire, a scăpat neatinsă, mai puţin casa parohială.

Mai multe articole despre:
pompieri incendiu expertiză